Ζιρού: «Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Τότεναμ»

Ζιρού: «Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Τότεναμ»

Αντίδραση θα πρέπει να βγάλουν οι παίκτες της Τσέλσι στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ όπως τόνισε ο Ολιβιέ Ζιρού σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

Στο γεγονός ότι η Τσέλσι θα πρέπει να αντιδράσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Τότεναμ για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στάθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου ο Ολιβιέ Ζιρού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος επιθετικός των «μπλε»:

«Το αποτέλεσμα του Σαββάτου ήταν πολύ απογοητευτικό κόντρα στην Τότεναμ, ο κόουτς ήταν απογοητευμένος με όλους μας. Παρότι είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε, θα πρέπει να αντιδράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Όλοι οι παίκτες στην ομάδα καταλαβαίνουμε την φιλοσοφία του προπονητή και τι θέλει από την ομάδα, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση.

Για τον κάθε επιθετικό, είναι καλό το να σκοράρει για την αυτοπεποίθηση του. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν δεν ήταν η ιδανική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι δίκαιος ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και τον Μοράτα για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Ήμαστε ακόμα στο Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν αρκετοί βαθμοί για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον της Φούλαμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ