Ιγκουαΐν: «Θέλω να δείξω ότι η Μίλαν δεν έκανε λάθος που με πήρε»

Ιγκουαΐν: «Θέλω να δείξω ότι η Μίλαν δεν έκανε λάθος που με πήρε»

Στο γεγονός ότι θέλει να αποδείξει την αξία του στην Μίλαν στάθηκε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ντουντελάνζ.

Την πεποίθηση ότι θέλει να δείξει του λόγους που η Μίλαν τον απέκτησε, εξέφρασε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ντουντελάνζ.

Πιο αναλυτικά, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε νίκη στο αυριανό ματς για να φτάσουμε στην πρόκριση. Εχω μεγάλη επιθυμία να παίξω, δεν μου αρέσει να είμαι εκτός. Η αποβολή με την Γιουβέντους; Εκανα ένα λάθος, ζήτησα συγγνώμη και δεν θα ξαναγίνει. Προσπάθησα να εξηγήσω τους λόγους, όμως αυτό δεν βοήθησε. Θέλω να δείξει ότι η Μίλαν δεν έκανε λάθος που με απέκτησε»

Παράλληλα, ο Pipita αναφέρθηκε και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο San Siro, λέγοντας: «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν νιώθω καλά στην Μίλαν, όλοι εδώ ξέρουν ότι είμαι καλά και χαρούμενος. Ο Ιμπραΐμοβιτς; Είναι μεγάλος παίκτης. Το αν θα έρθει είναι κάτι που αφορά την ομάδα, από εκείνη εξαρτάται»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ