«Κοκκινίζουν» και τη Σεβίλλη οι οπαδοί του Ολυμπιακού

«Κοκκινίζουν» και τη Σεβίλλη οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Εντυπωσιακή θα είναι και στην Ισπανία η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού - Το πρώτο ταξίδι χωρίς τον Κούλη.

Δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθούν για άλλη μια φορά οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μπορεί να είναι μεγάλο και δύσκολο ταξίδι, καθώς η Σεβίλλη βρίσκεται στην νότια Ισπανία κοντά στο Γιβραλτάρ όμως αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα δώσουν δυναμικό παρών και σε αυτή την ευρωπαϊκή «μάχη» των Πειραιωτών.

Υπολογίζεται πως πάνω από 1.300 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο γήπεδο της Μπέτις και θα δώσουν την δική τους ώθηση με τον ξεχωριστό τους τρόπο προς τους ερυθρόλευκους. Θυμίζουμε πως και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, στο Μιλάνο και στο Λουξεμβούργο η παρουσία των οπαδών της ομάδας ήταν εντυπωσιακή, ειδικά στην Ιταλική πόλη.

Το πρώτο ταξίδι χωρίς τον Κούλη

Από το 1993 ο Κούλης Δουρέκας υπηρέτησε πιστά τον Ολυμπιακό. Αποτέλεσε έναν από τους «στρατιώτες» των Πειραιτών με τον μεγάλο αυτό κύκλο να κλείνει με την αποχώρηση του από τους ερυθρόλευκους και την ανάληψη πόστου στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά από 25 χρόνια για πρώτη φορά λοιπόν ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο εξωτερικό χωρίς τον Κούλη Δουρέκα. Μάλιστα την ώρα που η αποστολή της ομάδας έφευγε με πτήση τσάρτερ για την Σεβίλλη ο Δουρέκας αναχωρούσε για το Λονδίνο για να πάει στο Νότιγχαμ και να πιάσει δουλειά.

Βρήκε… καλοκαίρι στη Σεβίλλη 

Για 18 βαθμούς μάξιμουμ έκανε λόγο η Ισπανική… ΕΜΥ, 26 βαθμούς, ντάλα ήλιο και ζέστη βρήκε η αποστολή του Ολυμπιακού φτάνοντας το μεσημέρι στη Σεβίλλη. Καλοκαιράκι επικρατεί στην πανέμορφη Σεβίλλη και το θέμα είναι κατά πόσον τελικά θα πέσουν μέσα στην πρόγνωση τους οι Ισπανοί και για την μέρα του αγώνα. Καθώς αναφέρεται πως η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό την ώρα του ματς. Για την ώρα πάντως οι ερυθρόλευκοι και όλοι όσοι έχουν ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανική πόλη απολαμβάνουν το… καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ