Οι αναμνήσεις του Μαλεζά από το Λονδίνο (vid)

Οι αναμνήσεις του Μαλεζά από το Λονδίνο (vid)

Η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο με αφορμή την αναμέτρηση με την Τσέλσι, ο Στέλιος Μαλεζάς θυμήθηκε ευχάριστες αναμνήσεις στην κάμερα του PAOK TV, από τη νίκη απέναντι στην Τότεναμ.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο ξύπνησε ευχάριστε αναμνήσεις στον Στέλιο Μαλεζά, καθώς στην τελευταία επίσκεψη του Δικεφάλου στην πρωτεύουσα της Αγγλίας συνοδεύτηκε με νίκη επί της Τότεναμ.

Η προετοιμασία πριν τον αγώνα, οι συζητήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, το αναπάντεχο 0-2 στο ξεκίνημα, η αποβολή και το πέναλτι, οι εναλλαγές συναισθημάτων, οι αντίπαλοι και ο τελικός θρίαμβος.

Όπως λέει και ο ίδιος μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια, αλλά οι αναμνήσεις είναι πολύ έντονες και ο Στέλιος Μαλεζάς τις μοιράζεται με τους φίλους του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Έχουν περάσει εφτά χρόνια από τότε, αλλά οι αναμνήσεις είναι έντονες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν από το παιχνίδι, είχαμε μαζευτεί όλοι οι παίκτες και είχαμε μιλήσει πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θυμάμαι ότι λέγαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, να ευχαριστηθούμε την εμπειρία.

Η Τότεναμ τότε αν δεν κάνω λάθος βρισκόταν στις πρώτες 3-4 θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, οπότε δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Το μόνο που θα είχαμε από αυτό το παιχνίδι, ήταν είτε κάποιος βαθμός, που ακόμη και ένα πόντος θα μας έδινε το προβάδισμα, είτε η νίκη που ήρθε τελικά.

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με το που βάλαμε και το δεύτερο γκολ αρχίσαμε να το πιστεύουμε περισσότερο. Όλα τα παιδιά διαχειριστήκαμε αρκετά καλά το… σοκ του γκολ που δεχθήκαμε και του ότι μείναμε με 10 παίκτες.

Ο Μόντριτς και ο Μπέιλ, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση τότε, αλλά δεν το σκεφτόμασταν αυτό, εκείνη την στιγμή σκεφτόμασταν ότι βρισκόμασταν μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ελπίζω και στο παιχνίδι με την Τσέλσι, να κρατήσουμε το αήττητο και γιατί όχι, να κερδίσουμε».

Δείτε και το αντίστοιχο βίντεο όπως το ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο σάιτ της

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ