Μαρτίνς: «Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Μαρτίνς: «Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Στις μεγάλες φιλοδοξίες του Ολυμπιακού για την πρόκριση αλλά και τις δυσκολίες που περιμένει πως θα συναντήσει από την Μπέτις αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου.

Ξέρει πως η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο ματς, στο τελευταίο λεπτό όπως χαρακτηριστικά είπε. Ξέρει πως το βράδυ της Πέμπτης θα βρει απέναντι του μια ομάδα που λίγες μέρες πριν ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Ξέρει συνάμα πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και πως μέχρι τώρα έχει παλέψει όλα τα ματς στον όμιλο… Τσάμπιονς Λιγκ και έχει επιδιώξει να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς, περί ου ο λόγος, το ματς απέναντι στην Μπέτις είναι μια ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πλησιάσει κοντά στον μεγάλο του στόχο, την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης. Και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός η ομάδα του είναι έτοιμη για να δώσει μια ακόμη «μάχη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με τον Ατρόμητο. Πόσο εύκολο είναι για εσάς να επαναφέρετε την ομάδα σας στη φιλοσοφία των ευρωπαϊκών αγώνων έπειτα από την ένταση που είχε το ματς της Κυριακής;

Πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα παίζεται κάθε εβδομάδα. Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία. Παίξαμε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση. Όπως έχουμε πει από την αρχή της σεζόν είναι ένας μεγάλος στόχος να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Κρατάμε την ένταση και το πάθος που είχαμε στο ματς της Κυριακής. Συγκεντρωνόμαστε, όμως στο παιχνίδι με τη Μπέτις. Όπως έχουμε πει η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε γι’ αυτό.

Όπως είπατε και έχετε πει κι άλλες φορές η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς για να φωνάξει η ομάδα ότι μπορεί να συνεχίζει στο θεσμό;

Φυσικά και είμαστε παρόντες και είμαστε εδώ για να το δηλώσουμε για΄τι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα κριθεί το μέλλον μας. Ανάλογα με το τι θα συμβεί αύριο θα κριθεί η πορεία μας. Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος. Δεν θα κριθεί αύριο η πρόκριση. Θα κατέβουμε με τη φιλοσοφία μας στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με φιλοσοφία που θα κρατήσει το στυλ της. Αν δεν είχε αποβληθεί ο Τσιμίκας στο πρώτο παιχνίδι ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εμάς. Είμαστε σε αυτή τη θέση για να δηλώσουμε παρόντες.

Πέρασαν 2,5 μήνες από το πρώτο παιχνίδι. Πόσο διαφορετικός μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι;

Δεν πιστεύω ότι η Μπέτις θα έχει αλλάξει πολύ. Δεν θα έχει διαφορές στο παιχνίδι της. Παρόλο που δεν έχει καλά αποτελέσματα στην έδρα της πριν μερικές εβδομάδες κέρδισε με μεγάλο σκορ τη Μπαρτσελόνα. Περιμένω να επιβάλλει το ρυθμό της. Θα υπάρχουν λεπτά του αγώνα που θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και το ίδιο είχε γίνει και στον Πειραιά. Παίζει με τη δική της ταυτότητα και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι θα έχει ομοιότητα με το πρώτο παιχνίδι εκτός από τα τελευταία είκοσι λεπτά. Και κόντρα στη Μίλαν επιβάλαμε το ρυθμό μας και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ