Συναγερμός στο Λονδίνο: «2.700 οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήρια»

Συναγερμός στο Λονδίνο: «2.700 οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήρια»

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι πολύ πιθανό έξω από το γήπεδο να βρεθούν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς με την Τσέλσι.

Ο ΠΑΟΚ φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και αύριο το βράδυ (29/11, 22:00) θα αγωνιστεί στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι, για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Οι Ασπρόμαυροι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί, με την Τσέλσι να βγάζει και τη σχετική ανακοίνωση στους πίνακες έξω από το γήπεδο. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό έξω από το γήπεδο να βρεθούν χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία κάνουν λόγο ακόμα και για 2.700 οπαδούς του Δικεφάλου, που αναμένεται να φτάσουν στο Λονδίνο χωρίς να έχουν στα χέρια τους τα μαγικά χαρτάκια της μεγάλης αναμέτρησης.

Η Τσέλσι μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους Ασπρόμαυρους οπαδούς που δεν έχουν εισιτήριο να μην πλησιάσουν στο γήπεδο. «Αν δεν έχετε εισιτήριο, μην πλησιάσετε το γήπεδο, δεν θα μπείτε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Μπλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ