Το κακό σερί της Μπέτις και η σιγουριά των Ισπανών

Το κακό σερί της Μπέτις και η σιγουριά των Ισπανών

Τρία συνεχόμενα ματς στο «Μπενιτο Βιγιαμαριν» αγνοεί τη νίκη η Μπέτις με τα ΜΜΕ στη Σεβίλλη να βγάζουν πάντως μεγάλη αισιοδοξία για νίκη-πρόκριση των πρασίνων κατά του Ολυμπιακού.

Σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ κινείται η πανέμορφη Σεβίλλη. Και οι δύο ομάδες της Ισπανικής πόλης άλλωστε δίνουν απόψε καθοριστικά παιχνίδια για την συνέχεια τους στη διοργάνωση, με την Σεβίλλη να παίζει στο Βέλγιο με την Σταντάρ και την Μπέτις να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Με νίκη η Μπέτις σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τα τοπικά ΜΜΕ, από τα τηλεοπτικά κανάλια που από χθες είχαν εκτενή ρεπορτάζ και συνεντεύξεις και με ανθρώπους του Ολυμπιακού όπως ο Μαρτίνς, ο Ναουέλ και ο Γκερέρο έως και τα σάιτ και τις εφημερίδες να βγάζουν μια μεγάλη σιγουριά για την επικράτηση των πρασίνων.

Βεβαίως δεν υπάρχει κάποιο κλίμα υποτίμησης του Ολυμπιακού, το αντίθετο σε όλες τις αναφορές για τους Πειραιώτες γίνεται λόγος στην δυναμική που έχει το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και αναφορά σε αρκετούς παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό και έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ισπανικές ομάδες.

Για την Μπέτις το αποψινό ματς είναι συνάμα μια ευκαιρία να σπάσει και ένα μικρό σερί χωρίς νίκη που έχει δημιουργήσει στην έδρα της. Για την ακρίβεια έχει να επικρατήσει στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν από τις 4 Οκτωβρίου όταν τότε για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ είχε νικήσει 3-0 την Ντουντελάνζ. Έκτοτε έπαιξε τρία εντός έδρας ματς στα οποία μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ηττήθηκε στις 21/10 από την Βαγιαδολίδ (1-0) ενώ έμεινε στην ισοπαλία με την Θέλτα (3-3) και την Μίλαν (1-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ