Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τους φιλάθλους του στη Σεβίλλη

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τους φιλάθλους του στη Σεβίλλη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην Ανδαλουσία για το παιχνίδι με την Μπέτις προκειμένου να τους ενημερώσει για την είσοδο τους στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:55) τη Ρεάλ Μπέτις στην Ανδαλουσία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και στο γήπεδο θα βρεθούν αρκετοί φίλοι των ερυθρόλευκων προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους οπαδούς των Πειραιωτών που θα είναι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο των βερδιμπλάνκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι θα βρεθούν στη Σεβίλλη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση. Στους φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» θα γίνει αυστηρός σωματικός έλεγχος, πριν την είσοδό τους στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ