Ανήσυχος ο Σάρι για τον τραυματισμό του Αζάρ

Ανήσυχος ο Σάρι για τον τραυματισμό του Αζάρ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Εντέν Αζάρ τονίζοντας πως δεν θα είναι παρών στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού θα κρατήσει τον Εντέν Αζάρ εκτός της σημερινής αναμέτρησης της Τσέλσι με τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, για τον 12ο όμιλο του Europa League. Ο προπονητής των μπλε, Μαουρίτσιο Σάρι, ανακοίνωσε ότι ο Βέλγος άσος τραυματίστηκε στο ματς της Premier League κόντρα στην Τότεναμ και δεν θα παίξει στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς να κρύψει την ανησυχία του για την αγωνιστική κατάσταση του.

«Είμαι πραγματικά ανήσυχος για τον Εντέν, γιατί τις τελευταίες 25 ημέρες έχει τραυματιστεί δύο φορές και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, οι οποίες σίγουρα του στοιχίζουν στην αγωνιστική ετοιμότητα του. Από μια άποψη είναι λογικό, καθώς το καλοκαίρι καταπονήθηκε με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να αποφύγουμε παρόμοιους τραυματισμούς. Ελπίζω πάντως να είναι σε θέση να παίξει την Κυριακή κόντρα στη Φούλαμ», τόνισε σχετικά ο Ιταλός κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ