Καρεμπέ: «Πρέπει να πολεμήσουμε»

Καρεμπέ: «Πρέπει να πολεμήσουμε»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στο κανάλι της Μπέτις για το ματς των ερυθρόλευκων με την ισπανική ομάδα, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει απόψε την Μπέτις στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ και ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο κανάλι της Μπέτις για την σημαντική αναμέτρηση.

Ο Καρεμπέ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα «πολεμήσει» για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κι έκανε λόγο για δύσκολο παιχνίδι.

«Ξέρουμε ότι πρέπει να… πολεμήσουμε, καθώς ξέρουμε τη διαφορά έχουμε από τη Μίλαν. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τότε θα μπορέσουμε να σκεφτούμε την πρόκριση στο ματς που θα δώσουμε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς.

Η Μπέτις άρχισε να σκοράρει αρκετά και το είδαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και τη δυναμική μας», υποστήριξε ο Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τον προπονητή της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, με τον Καρεμπέ να εκθειάζει την δουλειά του Ισπανού τεχνικού.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή της Μπέτις και έχω δει τη δουλειά του. Ειδικά στις αντεπιθέσεις. Η Μπέτις θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, κρίνοντας από την απόδοση που είχε στα παιχνίδια της. Από τη μια νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, από την άλλη ήττα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Για μας θα είναι σημαντικό να φτάσουμε στη νίκη, γιατί ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση μας. Η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι μια σημαντική κι εμείς πρέπει πάντα να δίνουμε τη «μάχη» μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ