Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις: Με 3 αμυντικούς χαφ και Φορτούνη στην κορυφή

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις: Με 3 αμυντικούς χαφ και Φορτούνη στην κορυφή

To10.gr αποκαλύπτει την 11άδα που ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς ότι θα ξεκινήσει κόντρα στην Μπέτις. Οι 3 αμυντικοί χαφ, οι 3 «αμετακίνητοι» της άμυνας και ο σέντερ φορ Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει τη δυνατότητα η πρόκριση να εξαρτάται από τον ίδιο. Από τα δικά του αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει τη δυνατότητα η πρόκριση να κρίνεται από τα δικά του πόδια, στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League, με τη Μίλαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του την 11άδα που θα χρησιμοποιούσε στο παιχνίδι με την Μπέτις. Ματς που εξ αρχής είχε σημαδέψει ως το πιο δύσκολο του ομίλου και εκείνο στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πρέπει αν υπερβάλει εαυτόν για να καταφέρει να πάρει κάτι. Ενα αποτέλεσμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να είναι αυτάρκης ως προς την πρόκριση.

Πριν από λίγη ώρα, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την 11άδα με την οποία θα παραταχθούν οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στην ομάδα του Κίκε Σετιέν και από τη σύνθεση προκύπτει ξεκάθαρα η επιθυμία του να πάει συντηρητικά. Αλλά και ο ρεαλισμός του. Καθώς γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ λιγότερη ώρα από την Μπέτις την μπάλα στα πόδια του. Αλλωστε αντιμετωπίζει την 3η ομάδα σε κατοχή μπάλας στο Europa League…

Συγκεκριμένα, όπως ο Μαρτίνς επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακός με τρεις αμυντικούς χαφ, ρίχνοντας στη μάχη και τον Γκιγιέρμε και τον Καμαρά και τον Μπουχαλάκη, ενώ όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, σέντερ φορ θα αγωνιστεί Κώστας Φορτούνης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μαρτίνς διατηρεί τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, παρά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του και καταργώντας το ροτέισον που είχε ξεκινήσει στην αρχή της χρονιάς. Με τον Γιαννιώτη να συμπληρώνει έναν μήνα ανενεργός! Πέραν του Πορτογάλου, ο Μαρτίνς διατηρεί βασικούς και τους Σισέ, Βούκοβιτς, ενώ αλλάζει τους δύο μπακ.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις: Ζοσέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ναουέλ, Φορτούνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ