Ρεάλ Μπέτις – Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ρεάλ Μπέτις – Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παρότι στάθηκε αξιοπρεπώς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και έχασε ευκαιρίες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέτις, ηττήθηκε τελικά 1-0 και τώρα υποδέχεται τη Μίλαν στον... τελικό του Φαλήρου. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έκανε καλό παιχνίδι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις (1-0). Έχασε ευκαιρίες τόσο για να προηγηθεί, όσο και για να ισοφαρίσει το γκολ του Κανάλες. Εν τέλει γνώρισε την ήττα και τώρα φιλοξενεί τη Μίλαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε ένα ματς – τελικό. Σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε ο Ζοσέ Σα με τις επεμβάσεις του να είναι σωτήριες σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Σα: Μεγάλο ματς από τον Σα που έπιασε το πέναλτι στο 18΄ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν έτοιμος να επέμβει. Το ίδιο και στο φινάλε σε διπλή απόκρουση και πάλι. Στο γκολ προδόθηκε από την κακή αντίδραση όλης της άμυνας του.

Ελαμπντελαουί: Προβλήματα είχε στο πρώτο ημίχρονο με την Μπέτις να παίζει συνεχώς από την πλευρά του. Στην επανάληψη βελτιώθηκε όχι όμως όσα θα ήθελε ο Μαρτίνς.

Βούκοβιτς: Καλό ματς από τον Σέρβο στόπερ που είχε την ηρεμία να κοντρολάρει το παιχνίδι του Ολυμπιακού και συνάμα σωστές τοποθετήσεις.

Σισέ: Όταν δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος είναι κίνδυνος θάνατος για τον Ολυμπιακό. Από μοιραίος που τελικά δεν έγινε καθώς έχει κάνει το πέναλτι θα μπορούσε να γίνει ήρωας με την κεφαλιά στο 93΄αλλά τελικά δεν έγινε…

Τσιμίκας: Αρκετά καλή παρουσία από τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έβγαλε σημάδια κούρασης.

Γκιγιέρμε: Πολλά λάθη χωρίς ιδιαίτερη πίεση στο πρώτο ημίχρονο ο Βραζιλιάνος που στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του.

Μπουχαλάκης: Καλό ματς απ΄τον Μπουχαλάκη που είχε την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό. Στον ρόλο του τα πήγε περίφημα ενώ έβγαινε όσο έπαιζε 4-3-3 η ομάδα ως κρυφός επιθετικός.

Καμαρά: Με ανεβοκατεβάσματα η απόδοση του Καμάρα που και αυτός είχε μια πολύ καλή στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα. Και αυτός στη φάση του γκολ της Μπέτις δεν αντέδρασε σωστά.

Ποντένσε: Δεν ήταν σε καλη βραδιά ο Ποντένσε που παρότι είχε χώρους δεν μπόρεσε να τους εκμεταλλευτεί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ναουέλ: Πολύ δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο αλλά εξαφανίστηκε στην επανάληψη.

Φορτούνης: Έπαιξε ως επιθετικός μέχρι να μπει ο Γκερέρο και είχε την τεράστια ευκαιρία στο 44΄να ισοφαρίσει αλλά ο Μπάρτρα έδιωξε πάνω στην γραμμή. Προσπάθησε αλλά δεν του πήγε το ματς στην επανάληψη.

Γκερέρο: Μπήκε νωρίς στην επανάληψη χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά.

Βρουσάι: Μπήκε στη μάχη αλλά δεν φάνηκε καθόλου.

Νάτχο: Πέρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για να βοηθήσει επιθετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ