Βέρνμπλουμ : «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την πρόκριση»

Βέρνμπλουμ : «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την πρόκριση»

Ο Σουηδός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να περάσει στους «32» του Europa League.

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το χθεσινό (29/11) άσχημο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ που έχασε με 4-0 από την Τσέλσι, αλλά και την χαρά του για την ανοιχτή ακόμα μάχη της πρόκρισης μίλησε ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός άσος χαρακτήρισε κομβικό σημείο την αποβολή του Χατσερίντι στο 7ο λεπτό, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Για τη δυσκολία του χθεσινού αγώνα είπε: «Δεν πρέπει να είσαι… ιδιοφυΐα, για να πεις ότι ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Το 4-0, δεν είναι ποτέ καλό αποτέλεσμα και σίγουρα ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς».

Για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι: «Δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα, που άλλαξε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις με 10 κι όχι με 11 παίκτες, κόντρα στην Τσέλσι εκτός έδρας. Νομίζω δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο που μπορούν να το κάνουν αυτό!».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ελπίζει ακόμη σε πρόκριση: «Ακόμη νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε και θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Είμαι χαρούμενος που ακόμη και τώρα μπορούμε να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ