Αποθεώνουν τον Σα οι Πορτογάλοι, στο top 20 του Europa ο Φορτούνης

Αποθεώνουν τον Σα οι Πορτογάλοι, στο top 20 του Europa ο Φορτούνης

Οι Ζοσέ Σα και Κώστας Φορτούνης, από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην ήττα από την Μπέτις για το Europa League, έτυχαν διεθνούς αναγνώρισης για τα όσα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο του Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προσέθεσε άλλη μία υψηλού επιπέδου εμφάνιση τη φετινή σεζόν, κάνοντας πολλά και όμορφα πράγματα κόντρα στην Μπέτις. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται πλέον στους 20 πιο φορμαρισμένους παίκτες του Europa League. Ο Φορτούνης έχει έως τώρα 4 γκολ και 5 ασίστ σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς των ερυθρόλευκων και βρίσκεται δίκαια στην 17η θέση των καλύτερων παικτών της διοργάνωσης.

Από την άλλη ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, απέδειξε πως δίκαια έχει πάρει γάντια βασικού στους ερυθρόλευκους. Ο Σα, όχι μόνο έπιασε το πέναλτι του Λεόν, κάνοντας και εξαιρετική επέμβαση στην επαναφορά, αλλά είχε ακόμα 3-4 σπουδαίες στιγμές στην αναμέτρησης δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του και κρατώντας τους Μπέτικος στο ένα γκολ.

Η απόδοσή του αναγνωρίστηκε από τους συμπατριώτες του αφού το πορτογαλικό GoalPoint.pt, τον βαθμολόγησε με 6.93 βαθμούς. Έτσι ο Σα έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας με τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στη διοργάνωση, με τον Ποντένσε να μπαίνει και αυτός στην 5άδα της εν λόγω λίστας με 5.77 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ