«Η ήττα από την Τσέλσι δε θα πρέπει να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ»

«Η ήττα από την Τσέλσι δε θα πρέπει να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι στο Λονδίνο και όχι μόνο.

Ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» επισήμανε ότι η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο από την Τσέλσι με 4-0, δε θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα για τα παιχνίδια που έχει στη συνέχεια.

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα του Λονδίνου και είπε: «Όλοι μας γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη αν ο ΠΑΟΚ να πάρει νίκη στο Λονδίνο. Εκείνο στο οποίο ελπίζαμε ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε μία ισοπαλία. Νομίζω όμως η αποβολή του Χατσερίντι τόσο νωρίς έκρινε το παιχνίδι. Με δέκα παίκτες δεν ήταν δυνατόν ο ΠΑΟΚ να παίξει και να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στην έδρα της. Από εκεί και πέρα η πρόκριση θα παιχτεί στο παιχνίδι κόντρα στην ΜΠΑΤΕ. Πιστεύω είναι ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ και μπορεί και πρέπει να το κερδίσει με κάθε τρόπο. Θεωρώ ότι η Τσέλσι δεν θα κάνει χάρη σε κανέναν και θα πάει να παίξει για να κερδίσει τη Βίντι. Το πιθανότερο είναι λοιπόν η Τσέλσι να πάρει και το τελευταίο παιχνίδι».

Για τις επιλογές του Λουτσέσκου: «Εγώ προσωπικά δεν θα ξεκινούσα τον Χατσερίντι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στην φάση της αποβολής φάνηκε ότι του λείπει η εκρηκτικότητα. Δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή για τις επιλογές του, γιατί τα τεχνικά θέματα τα γνωρίζει καλύτερα. Όμως η δικιά μου επιλογή στο κέντρο της άμυνας θα ήταν ο Τόσκα. Πιστεύω ότι έπραξε πολύ σωστά και δεν έβαλε τον Βαρέλα από την αρχή, γιατί ήθελε να τον προστατέψει για το πρωτάθλημα. Για εμένα ο Χατσερίντι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη λόγο της έλλειψης ταχύτητας. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τίποτα από αυτή την ήττα. Η παρουσία του ΠΑΟΚ δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο κακή. Νομίζω στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον αγώνα με 10 παίκτες κι ας έχασε με 4-0. Αυτή η ήττα δε θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα για τη συνέχεια. Δε νομίζω ότι η ομάδα επιλέγει να μείνει εκτός. Για εμένα αυτό είναι αστείο».

Για το παιχνίδι με την Λαμία: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα είδαμε ότι η ψαλίδα έχει κλείσει. Για να κερδίσεις τρεις πόντους θα πρέπει να παλέψεις».

Για τον Ουάρντα: «Η άποψη μου είναι ότι έχει ποιότητα. Υπάρχει ένα θέμα συμπεριφοράς σύμφωνα με όσα λέγονται. Θα είναι κρίμα να μην μπορεί να παίξει λόγο τέτοιων ζητημάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ