Το πρόγραμμα του Ολυμπιακός – Μίλαν

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακός – Μίλαν

Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη στις 16:00, ενώ στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/12, 22:00) την Μίλαν στον «τελικό» που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την πορεία της στο φετινό Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ιταλών και να πανηγυρίσουν μία ακόμα πολύ μεγάλη νίκη-πρόκριση στη σύγχρονη ιστορία τους.

Την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε το πρόγραμμα των δύο ομάδων ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης. Η συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 16:00, ενώ στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με την ιταλική ομάδα. Η συνέντευξη Τύπου των Ροσονέρι από την άλλη, είναι προγραμματισμένη για τις 20:00, ενώ η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν θα προπονηθεί στην Ελλάδα, αλλά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στην Ιταλία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Ο Θρύλος υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη, στο Καραϊσκάκη, ένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, την τεράστια Μίλαν. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στους «32» του UEFA Europa League και για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ιταλών.

Μία ημέρα πριν τη «μάχη» της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός και η Μίλαν θα κάνουν τις καθιερωμένες δραστηριότητές τους (συνεντεύξεις Τύπου, προπονήσεις κλπ.). Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώνεται:

16:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού (κ. Πέδρο Μαρτίνς και Ντανιέλ Ποντένσε) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

17:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

20:00 Συνέντευξη Τύπου της Μίλαν, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

** Η Μίλαν θα κάνει προπόνηση το πρωί της Τετάρτης, στο αθλητικό της κέντρο, στην Ιταλία και δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ