Ολυμπιακός: Sold out με Μίλαν!

Ολυμπιακός: Sold out με Μίλαν!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» για τον «τελικό» με την Μίλαν – Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη!

Κατάμεστο θα είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (22:00), με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να εξαφανίζουν με συνοπτικές διαδικασίες τα εισιτήρια για τη μεγάλη μάχη με την Μίλαν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο κόσμος των Πειραιωτών θα βρίσκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του και με τη βροντερή φωνή του θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους Ερυθρόλευκους. Το ματς με την ιταλική ομάδα είναι πλέον και επίσημα sold out, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δείχνουν για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Τα «μαγικά χαρτάκια» για τον «τελικό» με τους Ροσονέρι έκαναν «φτερά» και το Καραϊσκάκη θα είναι «καμίνι» σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι! Το έργο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη για την πρόκριση και όλοι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν το χρέος τους και πλέον όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης θα παλέψουν για μία ακόμα πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία. Ο κόσμος των Πειραιωτών θα δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού να φτάσουν σε μία ακόμα υπέρβαση! Υπενθυμίζουμε ο Ολυμπιακός ότι για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει με 2-0 ή 3-1, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με την Μίλαν.

Δείτε το βίντεο που έχει δημιουργήσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τη μάχη με την Μίλαν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ