Κάνιας: «Φέτος θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα!»

Κάνιας: «Φέτος θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα!»

Ο Ισπανός χαφ μίλησε για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μίλησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για το αυριανό (13/12) καθοριστικό ματς του Δικέφαλου με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αρχικά ο Ισπανός είπε: «Είμαστε έτοιμοι για αύριο για να παλέψουμε, για να κερδίσουμε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Πάντα προετοιμαζόμαστε για νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε γι’ αυτό».

Για το δώρο του Άγιου Βασίλη που περιμένει φέτος: «Θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα! Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας, διάκριση στην Ευρώπη και νέο συμβόλαιο. Κοιτάμε όμως πάντα το επόμενο παιχνίδι ξεχωριστά και στρέφουμε εκεί την προσοχή μας». Για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή στους ομίλους του Europa League: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αύριο και η Βίντι να χάσει από την Τσέλσι. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα δεν αλλάζει».

Για την εικόνα που έχει από την ομάδα: «Δεν έχει σημασία αν σκοράρω ή όχι. Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να κερδίζει καλά. Όπως είπε και ο προπονητής δεν με απασχολεί αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0. Ας σκοράρει ο οποιοσδήποτε, αλλά να κερδίσουμε. Είναι διαφορετικό να μην αγωνίζεσαι. Στο παιχνίδι με την Λάρισα δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω τιμωρία, αλλά απόλαυσα την ομάδα από την κερκίδα. Είχαμε καλή απόδοση, κρατήσαμε τη μπάλα, κάναμε πολλές επιθέσεις και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε και αύριο κάτι αντίστοιχο».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Αύριο έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Λευκορωσίας. Εκεί παίξαμε πολύ καλά. Αύριο όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ