«Κλικ» από την προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

«Κλικ» από την προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού μεγάλου παιχνιδιού με την Μίλαν για την 6η αγωνιστική του Europa League.

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού «τελικού» με την Μίλαν (13/12, 22:00), για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός.  Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και πλέον μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Ιταλούς, που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, οι Πειραιώτες πιστεύουν στην πρόκριση και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους και να πανηγυρίσουν μια ιστορική επιτυχία. Οι παίκτες του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη με τους Ροσονέρι θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες οπαδούς τους, οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους και εξαφάνισαν τα εισιτήρια που είχαν τεθεί σε κυκλοφορία.

Το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Πέμπτης και οι οπαδοί των γηπεδούχων θα δημιουργήσουν σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι «καυτή» ατμόσφαιρα.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ