Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μίλαν: Εκτός Ναουέλ, Λάζαρος, μέσα Φέτφα, Ανδρούτσος!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μίλαν: Εκτός Ναουέλ, Λάζαρος, μέσα Φέτφα, Ανδρούτσος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μίλαν. Οριστικά εκτός ο Ναουέλ, δεν προπονήθηκε καν ο Λάζαρος, μέσα Φετφατζίδης και Ανδρούτσος.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Μίλαν είναι πολλά και σημαντικά. Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Ιταλούς επιβεβαιώθηκε και τυπικά ότι ο Ματίας Ναουέλ δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Με τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο, να μην χάνουν την αισιοδοξία και την πίστη τους στο θετικό αποτέλεσμα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, που διεξήχθη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε πράγματα και… εκπλήξεις ενόψει του αγώνα με τους Ροσονέρι, εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του τι θέλει να κάνουν στο παιχνίδι και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε και την αποστολή, στην οποία πέραν του Ναουέλ, δεν βρίσκονται οι επίσης τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (πήγε στο γήπεδο, αλλά δεν προπονήθηκε, καθώς έχει θλάση και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για ακόμη μία εβδομάδα), όπως και ο Μεριά. Αντίθετα, στην 20άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς βρίσκονται τα ονόματα του Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά και (για πρώτη φορά) του Θανάση Ανδρούτσου.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1072898793354510338

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ