Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Μαρτίνς

Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Μαρτίνς

To10.gr γράφει για την τελευταία δοκιμή 11άδας του Πέδρο Μαρτίνς και τι αποφάσισε για Ποντένσε, Τσιμίκα, τη θέση του Ομάρ και τι σχέση έχει η... Ξάνθη!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά κόντρα στη Μίλαν, για να καταφέρει να περάσει στη φάση των «32» του Europa League. Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη, τόσο λόγω του αντιπάλου όσο και λόγω του απαιτητού σκορ. Αλλά με τους Ερυθρόλευκους να εμφανίζονται απόλυτα σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οτι μπορούν να υποτάξουν τη θηρίο και να αφήσουν τη Μίλαν εκτός συνέχειας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, την τελευταία πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους Ροσονέρι, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε τις προθέσεις του, αναφορικά με το πώς θέλει να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Αποκάλυψε σε μεγάλο βαθμό τι θέλει να κάνει, δοκιμάζοντας την 11άδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το βράδυ της Πέμπτης στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με το πλάνο του να μην απέχει πολύ από ό,τι είδαμε την Κυριακή, κόντρα στην Ξάνθη.

Η απόδοση των Ερυθρόλευκων ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στα Πηγάδια, σε συνδυασμό με τις πολλές και σημαντικές απουσίες, έκαναν τον Μαρτίνς να διατηρήσει στην 11άδα της δοκιμής της Τετάρτης τους 9 από τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στην Ξάνθη. Με τον Ποντένσε να παίρνει τη θέση του τραυματία Ναουέλ στο αρχικό σχήμα και τον Τσιμίκα τη θέση του Κούτρη. Δύο αλλαγές που, με βάση όσα έδειξε ο Μαρτίνς, αναμένεται να είναι οι μοναδικές που θα κάνει, σε σχέση με την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μαρτίνς θα επιλέξει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη σε θέση δεξιού μπακ, τους Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο, τους Γκιγιέρμε, Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Φορτούνη μπροστά τους, τον Ομάρ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και τον Ποντέσε αριστερά, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ φορ και σκόρερ του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μαρτίνς δεν έκανε αλλαγές προσώπων στην παραπάνω 11άδα, δείχνοντας ότι έτσι σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη Μίλαν. Την οποία αναμένεται να αναλύσει σήμερα, καθώς την Τετάρτη δεν έδειξε βίντεο, αλλά επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ