Αγρια  γιούχα στην Τούμπα για τον διασυρμό!

Αγρια  γιούχα στην Τούμπα για τον διασυρμό!

Οργισμένες αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του που χάνουν στο ημίχρονο από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 0-3!

Η αποκαρδιωτική παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, έφεραν τις άγριες αποδοκιμασίες των οπαδών του στο ματς της Τούμπας.

Ο δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 0-3 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και ουσιαστικά να πετά… λευκή πετσέτα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο δικέφαλος για να περάσει ήθελε απλή νίκη επί της ΜΠΑΤΕ και νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι στην Ουγγαρία, έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που ήταν το πιθανότερο να συμβεί.

Ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου παρουσίασε ένα τραγικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στις ορέξεις των Λευκορόσων.

Μάλιστα στο 3ο γκολ που ήρθε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο κόσμος των ασπρόμαυρων δεν άντεξε και ξέσπασε σε μαζική γιούχα! Κι αυτό βλέποντας τους παίκτες του Λουτσέσκου να έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και να παρουσιάζονται κάκιστοι σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ.

Οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης, με σύσσωμη την Τούμπα να ξεσπά κατά των παικτών του δικεφάλου και του Ρουμάνου τεχνικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ