Βίντι – Τσέλσι 2-2

Βίντι – Τσέλσι 2-2

Η Βίντι, αν και προηγήθηκε με 2-1 της Τσέλσι, δεν κατάφερε να νικήσει τους μπλε και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΜΠΑΤΕ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League.

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Βίντι και Τσέλσι στην Ουγγαρία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στον οποίο μετέχει και ο ΠΑΟΚ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η αγγλική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση του 11ου ομίλου με 16 βαθμούς, ενώ η 2η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση ήταν η ΜΠΑΤΕ! Η ομάδα της Λευκορωσία συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 3-1 μέσα στην Τούμπα και φτάνοντας τους 9 βαθμούς πήρε και αυτή το εισιτήριο για τους «32».

Οσο για την Βίντι, με 7 βαθμούς τερμάτισε στην 3η θέση, αφήνοντας τελευταίο τον δικέφαλο με μόλις 3.

Πάντως για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης η Βίντι κρατούσε την πρόκριση, καθώς προηγούταν στο σκορ της Τσέλσι με 1-0 και 2-1. Οι Αγγλοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Γουίλιαν, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά στο 32’ με αυτογκόλ του Αμπαντού για να προηγηθούν στο 56’΄με τον Νεγκο.

Η Τσέλσι ωστόσο δεν παράτησε το ματς και με την είσοδο του Ζιρού στο Β’ μέρος κατάφερε να αποφύγει την ήττα με γκολ του Γάλλου στο 75’ (και πάλι με εκτέλεση φάουλ).

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ