Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Κάκιστος ο Δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο έχασε και από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα μέσα σε αποδοκιμασίες και αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη ΜΠΑΤΕ με 3-0 (!) και παρότι άλλαξε πρόσωπο στην επανάληψη έχασε τελικά με 3-1 και αποκλείστηκε από την Ευρώπη με έναν απογοητευτικό απολογισμό…

Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ από γκολ του Σκάβιτς πληρώνοντας μια ολιγωρία της άμυνας. Στο πρώτο ημίχρονο είναι την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Τα χειρότερα ήρθαν στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο 42’ ο Μάτος έκανε πέναλτι στον Στάσεβιτς και ο Σίγκνεβιτς έγραψε το 0-2 και στις καθυστερήσεις ο ίδιος έκανε και το 0-3 βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες του ΠΑΟΚ.

Στο 59’ ο Πρίγιοβιτς μείωσε σε 1-3 και στο 61’ ο ΜΠΑΤΕ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς, οπότε ο Δικέφαλος βρήκε ευκαιρία να πιέσει περισσότερο για να ξαναμπεί στο ματς. Μετά ήταν άλλο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έπαιξε μονότερμα, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει άλλο γκολ και πληρώνοντας το πολύ κακό του πρώτο ημίχρονο έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε.

Πασχαλάκης: Σχεδόν ότι πήγε μέσα έγραψε. Δεν έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά έχει κι αυτός το μερίδιό του.

Βαρέλα: Όταν τρώει τόσα γκολ η ομάδα φταίνε πρώτα οι αμυντικοί. Κακό ματς όπως και όλη η ομάδα, παρότι ανέβηκε στο β’ μέρος.

Κρέσπο: Μια από τα ίδια. Οι επιθετικοί της ΜΠΑΤΕ έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν καλύτερος στην επανάληψη.

Μάτος: Ο Στάσεβιτς τον εξέθεσε και του κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-2. Έκανε κακό ματς στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ήταν πολύ δραστήριος.

Βιεϊρίνια: Συγκριτικά ήταν καλύτερος από τους άλλους, είχε και 2-3 καλά (αλλά και άλλα άσχημα) σουτ, αλλά συνολικά ήταν μέτριος.

Μαουρίσιο: Δεν ξεπέρασε τη μετριότητα και οι βοήθειες του ανασταλτικά δεν ήταν επαρκείς.

Κάνιας: Έτρεξε, αλλά έκανε και αρκετά λάθη χωρίς να δώσει όσες βοήθειες θα ήθελε και ο ίδιος ανασταλτικά.

Πέλκας: Χωρίς ουσία το παιχνίδι του για άλλη μια φορά φέτος. Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 55’. Ο ΠΑΟΚ περιμένει την αφύπνισή του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ζαμπά: Κι αυτός δεν είχε ουσία και η απόδοσή του ήταν κάτω του μετρίου. Είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος.

Λημνιός: Δεν έκανε καλό παιχνίδι και για άλλη μια φορά δεν είχε καθόλου καλά τελειώματα. Αυτό παραμένει το μεγάλο του πρόβλημα.

Πρίγιοβιτς: Δε φάνηκε καθόλου στο πρώτο μέρος και χάθηκε στη συνολική κακή απόδοση της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε γκολ και μείωσε σε 1-3 αλλά ήταν αργά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Τόσκα: Μπήκε στο 46’ στη θέση του Βιεϊρίνια. Είχε θετική παρουσία.

Ουάρντα: Μπήκε στο 46’ στη θέση του Λημνιού και έπαιξε αριστερά, οπότε ο Λέο Ζαμπά πήγε δεξιά. Ήταν αρκετά καλός και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της ΜΠΑΤΕ.

Ακπόμ: Μπήκε στο 55’ στη θέση του Πέλκα που τραυματίστηκε. Ήταν πολύ δραστήριος και είχε πολύ καλή παρουσία, αλλά δεν βρήκε κάποιο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ