Σωρεία αρνητικών ρεκόρ του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Σωρεία αρνητικών ρεκόρ του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ κατέγραψε ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια της φετινής πορείας του στους ομίλους του Europa League. Χειρότερη συγκομιδή βαθμών, τέσσερις διαδοχικές ήττες και ούτε ένα πόντος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη φετινή παρουσία του στους ομίλους του Europa League με τρεις βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά μέτρησε πέντε ήττες σε έξι ματς, ενώ είχε τον απογοητευτικό απολογισμό τερμάτων πέντε υπέρ και 12 κατά.

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής ήταν σημαντικά ανώτερο και συγκεκριμένα οι επτά βαθμοί που είχαν συγκεντρωθεί από τους Ασπρόμαυρους τόσο τη σεζόν 2014-2015, όταν είχε ως αντίπαλους τις Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Ντινάμο Μινσκ, όσο και την αντίστοιχη 2015-2016, όταν βρήκαν απέναντί τους τις Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Γκαμπάλα.

Παράλληλα, για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε ένα βαθμό στην Τούμπα, αφού ηττήθηκε όχι μόνο απόψε (13/12) από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (1-3), αλλά και από τις Τσέλσι (0-1) και Βίντι (0-2).

Τέλος, αυτή είναι και η πρώτη φορά που οι Θεσσαλονικείς σημειώνουν τέσσερις διαδοχικές ήττες στους ομίλους της διοργάνωσης. Κέρδισαν την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία τη 2η αγωνιστική, ωστόσο από εκεί και έπειτα ηττήθηκαν κατά σειρά από τη Βίντι (2), την Τσέλσι και την ΜΠΑΤΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ