«Είναι τρελός ο πρόεδρος!» (vid)

«Είναι τρελός ο πρόεδρος!» (vid)

Μετά την επική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίλαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών!

«Ερυθρόλευκη» παράνοια! Ο Ολυμπιακός με μια επική εμφάνιση επικράτησε με 3-1 της πανίσχυρης Μίλαν και προκρίθηκε στους «32» του Europa League. Μια ιστορική βραδιά, με τους παίκτες των Πειραιωτών να κάνουν για μια ακόμα φορά περήφανο τον κόσμο τους.

Μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές την τεράστια επιτυχία της ομάδας. Ολοι έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη νίκη και πρόκριση απέναντι σε μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης!

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Είναι τρελός ο πρόεδρος» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να φωνάζουν: «Ετσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Κόσμος και διοίκηση έγιναν ένα, με τον ηγέτη των Πειραιωτών να γιορτάζει μαζί με τους φιλάθλους την τεράστια επιτυχία της ομάδας

Στο αποψινό παιχνίδι αποδείχθηκε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σαν μία γροθιά και όλοι μαζί προχωρούν για ακόμα μεγαλύτερες νίκες και ακόμα σπουδαιότερες επιτυχίες.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ