Σισέ: «Μία θρυλική νύχτα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ» (pic)

Σισέ: «Μία θρυλική νύχτα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ» (pic)

Ο Σενεγαλέζος με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στον θρίαμβο επί της Μίλαν και δήλωσε περήφανος για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην πανίσχυρη Μίλαν και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στους «32» του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι «πάτησαν» τους Ροσονέρι και ανάγκασαν ένα ακόμη μεγαθήριο της Ευρώπης να υποκλιθεί στο μεγαλείο τους.

Μια επική νίκη-πρόκριση, που γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε με την ψυχή του την τεράστια επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας. Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί της ιταλικής ομάδας, ο Παπέ Αμπού Σισέ με ανάρτησή του στα social media δήλωσε περήφανος για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν οι Ερυθρόλευκοι είναι ενωμένοι τότε δεν μπορεί να τους σταματήσει κανένας αντίπαλος και επισήμανε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την χθεσινή «θρυλική» βραδιά.

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του από τον πανηγυρισμό του στο 1-0 και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Είναι το επόμενο πρωί και είναι ακόμα δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια τι πετύχαμε όλοι μαζί χθες το βράδυ. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μας, το πνεύμα μας, την προσπάθεια μας, τους οπαδούς μας! Το πιστεύαμε και το κάναμε να συμβεί. Μαζί είμαστε δυνατοί και κανένας ισχυρός αντίπαλος δεν μπορεί να μας σταματήσει. Η λειτουργία λιοντάρι είναι ενεργοποιημένη και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ. Πραγματικά, ήταν μία θρυλική νύχτα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ