Ενρίκε: «Είτε έρθω πίσω είτε όχι, ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ενρίκε: «Είτε έρθω πίσω είτε όχι, ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ο 28χρονος άσος του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αστάνα, μίλησε για το μέλλον του εκφράζοντας της θέληση να επιστρέψει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Πέδρο Ενρίκε, που αγωνίζεται στο Καζακστάν και την Αστάνα, παρότι ανήκει στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis FM για το μέλλον του και την πιθανή επιστροφή του στον Δικέφαλο του Βορρά. Επιπλέον ο 28χρονος άσος προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να μην εγκαταλείπει και να παραμείνει δυνατός για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Αστάνα κόντρα στη Ρεν: «Ήταν δύσκολο για εμάς το παιχνίδι με την Ρεν. Είχε τελειώσει το πρωτάθλημα στο Καζακστάν και ήμασταν 2-3 εβδομάδες χωρίς ματς. Προσπαθήσαμε, ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά μόλις έγινε το πέναλτι και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ μετά τελείωσαν όλα. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε και λίγο κούραση».

Για τo μέλλον του: «Μέσα στο επόμενο διάστημα ο ατζέντης μου θα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο και αν μου το ζητήσουν εγώ θα γυρίσω. Βέβαια, ο δανεισμός μου στην Αστάνα είναι μέχρι το καλοκαίρι, αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα τώρα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League. Πρέπει να αποφασίσουν οι ομάδες τι θα γίνει».

Κατέληξε, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου: «Μην εγκαταλείπετε, μείνετε δυνατοί για το Πρωτάθλημα. Είτε έρθω πίσω, είτε δεν έρθω, ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ