Κούτρης: «Όταν παίζεις με πάθος, ψυχή και πίστη καταφέρνεις τα πάντα» (pic)

Κούτρης: «Όταν παίζεις με πάθος, ψυχή και πίστη καταφέρνεις τα πάντα» (pic)

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε μαγική τη χθεσινή βραδιά και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, μετά την επική εμφάνιση απέναντι στην Μίλαν και τη σπουδαία νίκη επί των Ρσσονέρι με 3-1. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πέταξαν έξω τους Ιταλούς και πήραν το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Το έργο των Πειραιωτών ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην πανίσχυρη Μίλαν, ωστόσο, με τη βοήθεια του κόσμου ξεπέρασαν το εμπόδιο της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο και θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και μετά τον Δεκέμβριο. Ο Κούτρης, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί των Ροσονέρι, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθειά και τη στήριξή του. Παράλληλα, τόνισε ότι τη χθεσινή βραδιά θα τη θυμάται για πάντα και επισήμανε ότι όταν «παίζεις με πάθος, ψυχή και πάνω από όλα πίστη καταφέρνεις τα πάντα».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μαγική βραδιά… Από αυτές που θα θυμάσαι μια ζωή ! Όταν παίζεις με πάθος, ψυχή και πάνω από όλα πίστη καταφέρνεις τα πάντα! Συγχαρητήρια σε όλους και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ