Ένα τσουβάλι αρνητικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ!

Ένα τσουβάλι αρνητικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ!

Μαύρη σελίδα για τον Δικέφαλο η φετινή πορεία στον όμιλο του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την κακή παρένθεση της φετινής αρνητικής πορείας στον όμιλο του Europa League και να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία εντός των ελληνικών συνόρων στο αυριανό (17/12) ματς με τον Λεβαδειακό.

Χάνοντας την περασμένη Πέμπτη (13/12) με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League αλλά κατέγραψε και μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ στη φετινή του παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος μέτρησε πέντε ήττες και μόλις μια νίκη σε έξι ματς, ενώ είχε τον απογοητευτικό απολογισμό γκολ 5-12.

Έτσι…

***Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι οι μόλις 3 βαθμοί που μάζεψε σε έξι ματς.

***Αρνητικό ρεκόρ είναι οι πέντε ήττες στον όμιλο.

***Αρνητικό ρεκόρ είναι η μόλις μία νίκη στον όμιλο.

***Αρνητικό ρεκόρ είναι το παθητικό των 12 γκολ στον όμιλο.

***Αρνητικό ρεκόρ είναι οι 3Χ3 ήττες στην Τούμπα και οι μηδέν βαθμοί εντός έδρας στον όμιλο.

***Το 3-0 της Μπάτε Μπορίσοφ στο πρώτο μέρος είναι το ευρύτερο σκορ ημιχρόνου, που έχει υποστεί ο ΠΑΟΚ στην έδρα του στην Ευρώπη και ισοφάριση του αρνητικού του ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις από το 1959. Πάνω από δέκα χρόνια έχουν περάσει από την προηγούμενη φορά, που ομάδα προηγήθηκε με τρία γκολ στο ημίχρονο μέσα στην Τούμπα και αυτό συνέβη στις 13 Απριλίου 2008 όταν η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 και τελικά κέρδισε με 4-0.

***Αρνητικό ρεκόρ είναι και οι τέσσερις σερί ήττες εντός έδρας (1-4 από Μπενφίκα στα play-offs του Champions League,  0-1 από Τσέλσι, 0-2 από Βίντι και 1-3 από ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ).

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει συμβεί άλλη φορά να χάσει ελληνική ομάδα τέσσερα διαδοχικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα της στην ίδια σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχασε για πρώτη φορά τέσσερα διαδοχικά στην έδρα του. Μόνο η ΑΕΚ έχει χάσει πέντε διαδοχικά, όχι όμως στην ίδια σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ