H Ντινάμο Κιέβου αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 32 του Γιουρόπα

H Ντινάμο Κιέβου αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 32 του Γιουρόπα

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την ουκρανική ομάδα στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στις 14 Φλεβάρη και η ρεβάνς εκτός έδρας στις 21/2

Την Ντινάμο Κιέβου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της ομάδας του λιμανιού την ουκρανική ομάδα. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη στις 14 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με τους Ουκρανούς και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κιέβου είχε αντιμετωπίσει πέρυσι στην ίδια φάση της διοργάνωσης, την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη πρόκριση από έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, αφήνοντας εκτός Ευρώπης την Μίλαν κι αυτό φανερώνει τις δυνατότητες που έχουν οι πειραιώτες. Η ομάδα του λιμανιού απέδειξε και κόντρα στην Μίλαν πως μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στους Ουκρανούς και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να προχωρήσει στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως προαναφέραμε το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού στις 14 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα (στις 21/2) στο Κίεβο. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι οι πειραιώτες θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, ώστε να πάνε με αέρα πρόκρισης στην ρεβάνς επί ουκρανικού εδάφους. Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να πετύχει τον στόχο του, όπως ήταν στο ματς της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Μίλαν.

Είναι πάντως σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλές ελπίδες για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, γιατί έχουν αποδείξει πως διαθέτουν μια πολύ ισχυρή ομάδα, ικανή ν’ ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της φάσης των 32 του Γιουρόπα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ