Το αστέρι της Ντιναμό Κιέβου θέλουν Ρόμα και Ντόρτμουντ

Το αστέρι της Ντιναμό Κιέβου θέλουν Ρόμα και Ντόρτμουντ

Δημοσιογράφος από την Ουκρανία αποκάλυψε πως η Ντιναμό Κιέβου έχει πρόταση για τον Βίτια Τσιγκάνκοφ από ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τις Ρόμα και Ντόρτμουντ να κοιτάζουν την περίπτωση του.

Γνωστός Ουκρανός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Ντινάμο Κιέβου, ο Βίτια Τσιγκάνκοφ ενδεχομένως να πουληθεί αφού στο κλαμπ έχει φτάσει προσφορά ύψους 20.000.000 ευρώ.

Ο 21χρονος εξτρέμ θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ουκρανικού ποδοσφαίρου και η Ντινάμο Κιέβου, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχει φροντίσει να τον δέσει με συμβόλαιο μέχρι το 2023 προκειμένου να κερδίσει περισσότερα χρήματα.

Οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τσιγκάνκοφ είναι η Ρόμα και η Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να βλέπουν στο πρόσωπο του τον νέο Πούλισιτς σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει. Αντίθετα οι Ρωμαίοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του και αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μόντσι. Το όνομα της ομάδας που έχει προσφέρει 20 εκατ. ευρώ στους Ουκρανούς δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιγκάνκοφ είναι ο παίκτης που σκόραρε πέρσι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τους «32» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ