Ο Σισέ στην κορυφαία ενδεκάδα των νεαρών του Europa League! (pic)

Ο Σισέ στην κορυφαία ενδεκάδα των νεαρών του Europa League! (pic)

Η UEFA συγκαταλέγει τον Παπέ Σισέ στους παίκτες αποκάλυψη της φάσης των ομίλων του Europa League, όσον αφορά στις ηλικίες κάτω των 24 ετών και τον συμπεριλαμβάνει στην κορυφαία ενδεκάδα νεαρών της διοργάνωσης.

Ο Παπέ Σισέ συνέβαλε τα μέγιστα στην επική νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν αλλά και γενικότερα ήταν από τους κορυφαίους για τους «ερυθρόλευκους» στην πορεία τους στην φάση των ομίλων του Europa League.

Η UEFA μάλιστα χαρακτηρίζει τον αμυντικό του Ολυμπιακού ως έναν από τους παίκτες αποκάλυψη του φετινού Europa League για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών.

O 23χρονος Σενεγαλέζος μέτρησε πέντε συμμετοχές στην διοργάνωση και πέτυχε κι ένα γκολ αυτό με την Μίλαν. Η UEFA στην παρουσίασή της για τον Σισέ αναφέρει: «Πύργος στην άμυνα του Ολυμπιακού, που συνδυάζει ρυθμό και ικανότητες. Ο Σενεγαλός σέντερ μπακ είναι επίσης απειλή στις στημένες φάσεις».

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τερματοφύλακας: Ντομινίκ Λιβάκοβιτς (Ντιναμο Ζάγκρεμπ), Άμυνα: Σισέ, Ζόζεφ Έντου (Γκενκ), Ζούνιορ Φίρπο (Μπέτις), Κέντρο: Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χιοβάνι λο Σέλσο (Μπέτις), Κάι Χάβερτς (Λεβερκούζεν) και Πάμπλο Φορνάλς (Βιγιαρεάλ), Επίθεση: Ισμαΐλα Σαρ (Ρεν), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Τακούμι Μιναμίνο (Σάλτσμπουργκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ