Σάκχοφ για Ολυμπιακό με Ντιναμό Κιέβου: Τι πιθανότητες πρόκρισης έδωσε

Σάκχοφ για Ολυμπιακό με Ντιναμό Κιέβου: Τι πιθανότητες πρόκρισης έδωσε

Με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε σε ΜΜΕ της Ουκρανίας ο Σακχόφ. Τι πιθανότητες πρόκρισης έδωσε στους Πειραιώτες ο μέσος του ΠΑΟΚ.

Τα ΜΜΕ της Ουκρανίας, προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τον Ολυμπιακό μετά την κλήρωση της ελληνικής ομάδας με τη Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League. Ετσι μετά τους Τσιγκρίνσκι και Χατσερίντι, δηλώσεις στον Τύπο της χώρας έκανε και ο Σακχόφ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε με θετικά λόγια για τους Πειραιώτες, λέγοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης για τις δύο ομάδες είναι 50-50.

«Ο Ολυμπιακός εχει καλή ομάδα, που ουσιαστικά χτίζεται τώρα. Αλλά εχει και μεμονωμένα κάποιους καλούς παίκτες, που ξεχωρίζουν ατομικά και παίζουν καλά σε κάθε παιχνίδι. Και τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμη πιο ισχυρός, οπότε δεν θα είναι εύκολο για την Ντινάμο. Θα είναι ενδιαφέρουσες μάχες.

Απλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που του αρέσει να παιζει μπάλα κι έτσι αφήνει χώρους, τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νεαροί και γρήγοροι παίκτες της Ντινάμο», ήταν τα λόγια του μέσου του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ