Μπλάχιν: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα με τον κόσμο του»

Μπλάχιν: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα με τον κόσμο του»

Ο Όλεγκ Μπλαχίν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League τονίζοντας πως το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη θα είναι πολύ δύσκολο για τους Ουκρανούς.

Ο Όλεγκ Μπλαχίν μίλησε για τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντιναμό Κιέβου για τους«32» του Europa League κι έδωσε ένα μικρό πλεονέκτημα στους Ουκρανούς, διότι έχουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Ο παλαίμαχος άσος της Ντιναμό όμως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πίεση που θα νιώσει η ουκρανική ομάδα στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα με τη βοήθεια του κόσμου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρω ότι είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στον Πειραιά. Πάντως, πιστεύω ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ένα πλεονέκτημα επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματός της, όταν ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Με τους οπαδούς της, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα. Υπάρχουν πολύ φανατικοί οπαδοί στο σύλλογο αυτό. Αλλά οι πιθανότητες είναι 50 στις 50».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ