Η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League: Μέσα Λοντίγκιν, Ντίας, Μασούρας

Η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League: Μέσα Λοντίγκιν, Ντίας, Μασούρας

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να βάλει στη λίστα για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου τους Λοντίγκιν, Ντίας, Μασούρα, άφησε εκτός Αβραάμ και Σολδάνο, έμεινε ο Ανδρούτσος. Δείτε όλες τις αλλαγές...

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μακριά στο Europa League. Με πρωταρχικό στόχο να καταφέρει να αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου. Και από εκεί και πέρα… βλέπει. Ματς-ματς, έως ότου πάει. Για αυτόν τον λόγο η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την κάλυψη των θέσεων που «άνοιξαν» στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, δεν ήταν εύκολη, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν και… προφανής. Ο Πορτογάλος έκανε τα αναμενόμενα, επιλέγοντας να βάλει στη λίστα τους Γιούρι Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας και Γιώργο Μασούρα.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του, όπου υπήρξε αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών που είχαν ρόλο και χρόνο στο πρώτο μισό (Ναουέλ, Φετφατζίδης). Ενώ από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ήταν απολύτως αναμενόμενο να μείνει εκτός λίστας, με τον Λοντίγκιν να τον αντικαθιστά. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός λίστας δύο από τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Φράνκο Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Συνολικά έξι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από την Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού σε σχέση εκείνη του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τους Ανδρέα Γιαννιώτη, Δημήτρη Νικολάου, Μάριο Βρουσάι, Γιάννη Φετφατζίδη, Γιάγια Τουρέ και Ματίας Ναουέλ. Συνολικά οι Πειραιώτες δήλωσαν 23 ποδοσφαιριστές, στους οποίους βρίσκεται το όνομα και του Θανάση Ανδρούτσου, για τον οποίο to10.gr σας είχε ενημερώσει από την Τετάρτη πως θα μείνει στο ρόστερ.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League.

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

1. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 32. Γιούρι Λοντίγκιν, 93. Ζοσέ Σα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

21. Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35. Βασίλης Τοροσίδης, 26. Γιάγκος Βούκοβιτς, 66. Πάπε Σισέ, 25. Ρόντερικ Μιράντα, 23. Λεονάρντο Κούτρης, 20. Γιασίν Μεριά, 14. Ομάρ Ελαμπντελαουί.

ΜΕΣΟΙ

5. Ανδρέας Μπουχαλάκης, 4. Μαντί Καμαρά, 6. Μπίμπαρς Νάτχο, 8. Θανάσης Ανδρούτσος, 12. Γκιγιέρμε, 7. Κώστας Φορτούνης, 56. Ντάνιελ Ποντένσε, 11. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 31. Ζιλ Μπαστιάο Ντίας, 16. Γιώργος Μασούρας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

9. Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 18. Αχμέντ Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ