Ανησυχία για Φορτούνη ενόψει Ντιναμό και ΑΕK

Ανησυχία για Φορτούνη ενόψει Ντιναμό και ΑΕK

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε χωλαίνοντας από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-1 στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τον Κώστα Φορτούνη να αποχωρεί τραυματίας στο 76ο λεπτό του ματς και να αντικαθίσταται από τον Αχμέντ Χασάν.

Εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή του διεθνούς επιτελικού μέσου στο παιχνίδι της Πέμπτης (14/2) με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (17/2) με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και λίγο ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο. Κατευθυνόμενος μάλιστα προς τον πάγκο έδειχνε να κουτσαίνει. Αναμένεται μάλιστα να υποβληθεί σε εξετάσεις όταν οι Πειραιώτες επιστρέψουν στη «βάση» τους.

Πρέπει να αναφέρουμε βέβαια ότι δεν γίνεται λόγος για μυϊκό τραυματισμό. Μέχρι όμως να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις τάξεις των Πειραιώτες υπάρχει αγωνία δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος της ομάδας τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ