Το μυαλό στην Ντιναμό

Το μυαλό στην Ντιναμό

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ πόνεσε τους ερυθρόλευκους που όμως δεν έχουν χρόνο να κοιτάξουν πίσω καθώς η «μάχη» της Πέμπτης με την Ντιναμό δεν μπορεί να περιμένει.

Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός απέτυχε, το πρωτάθλημα χάθηκε όμως στόχοι υπάρχουν και μάλιστα υψηλοί για αυτό και οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά. Η Ντινάμο Κιέβου και το πρώτο ματς των 32 του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορεί να περιμένει.

Προφανώς υπάρχει πίκρα για την ήττα στην Τούμπα όμως άμεσα μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο Ευρώπης με τον Μαρτίνς να επιχειρεί από σήμερα κιόλας να «καθαρίσει» το μυαλό των παικτών του και να προετοιμάσει την ομάδα ώστε να έρθει την Πέμπτη η νίκη.

Μπορεί να ακολουθεί ένα εξίσου καθοριστικό ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΚ, όμως κανείς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από το ματς με τους Ουκρανούς.

Η διάκριση στην Ευρώπη είναι πλέον βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς θα περιμένει να δει μέσα στις επόμενες μέρες πως θα είναι ο Ομάρ (δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα να προλάβει) αλλά και την κατάσταση του Φορτούνη που τραυματίστηκε στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ