O Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου

O Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου

Ο Κρεγκ Πόουσον ορίστηκε να διευθύνει τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.

Ο Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη για τους «32» του Europa League.

Ο Άγγλος ρέφερι σφυρίζει από το 2013 στην Premier League και από το 2015 διεθνώς, ενώ την περσινή σεζόν ήταν παρών στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία (0-0) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, που έφερε την πρόκριση της Ένωσης στους 32 της διοργάνωσης.

Ακόμα ο Πόουσον έχει σφυρίξει και την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λευκορωσία το 2016, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ηττηθεί εντός έδρας με 1-0, ενώ δεν ήταν ποτέ διαιτητής σε παιχνίδι του Ολυμπιακού μέχρι τώρα.

Φέτος έχει σφυρίξει τρία παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα, το Μονακό-Ντόρτμουντ 0-2 για το Champions League και το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Φενέρμπαχτσε 4-1 και Μπέτις-Μίλαν 1-1 για το Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ