ΑΕΚ : Η αποστολή για τη Βιέννη

ΑΕΚ : Η αποστολή για τη Βιέννη

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Βιέννη και το ματς με την Αούστρια.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Βιέννη και το ματς με την Αούστρια. Η οποία αποτελείται από 21 παίκτες, μεταξύ των οποίων δεν είναι ο Ούρος Τσόσιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Αύριο το πρωί στις 10.45 η ομάδα με πτήση τσάρτερ θα αναχωρήσει για την Αυστρία και θα προπονηθεί στο «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» στις οχτώ το βράδυ ώρα Ελλάδας, ώρα έναρξης του αγώνα την Πέμπτη. Νωρίτερα στις 7.15 ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ