Βασικοί Τσιμίκας – Καμαρά, δοκιμή με Χασάν και όλα ανοιχτά για εξτρέμ

Βασικοί Τσιμίκας – Καμαρά, δοκιμή με Χασάν και όλα ανοιχτά για εξτρέμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει σίγουρα δύο αλλαγές και... βλέπουμε. Μοιρασμένες πιθανότητες για Χασάν - Γκερέρο αν και σήμερα δοκίμασε τον Αιγύπτιο. Όλα ανοιχτά για μια θέση στα «φτερά», έκανε δοκιμή και με Μασούρα ο Πορτογάλος. Έμεινε εκτός ο Ομάρ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντινάμο έχει ξεκινήσει και ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς φανέρωσε στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη, κάποια από τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του. Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι (με βάση τα όσα έδειξε ο Πορτογάλος) πως ο 48χρονος τεχνικός σκοπεύει να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές και… βλέπουμε.

Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι πως ο Κώστας Φορτούνης έκανε μεγάλο μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα (όχι όλο το πρόγραμμα) και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι ο διεθνής μέσος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από την κλωτσιά που είχε δεχθεί στην Τούμπα.

Σε ότι αφορά τώρα τις επιλογές του Μαρτίνς, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Τσιμίκας θα είναι το αριστερό μπακ των πειραιωτών αντί του Κούτρη. Φάνηκε ξεκάθαρα στην σημερινή προπόνηση πως ο Τσιμίκας θα είναι στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Η δεύτερη αλλαγή που θα πραγματοποιήσει ο Μαρτίνς είναι ο Μαντί Καμαρά που θα παίξει δίπλα στον Γκιγιέρμε, ενώ ο Νάτχο που ήταν βασικός στην Τούμπα θα μείνει στον πάγκο. Αυτές είναι οι δύο σίγουρες αλλαγές που θα κάνει ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων στο αυριανό παιχνίδι με τη Ντινάμο. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλες και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κορυφή της φροντ λάιν και στο ένα άκρο της επίθεσης.

Δοκιμή με Χασάν αλλά 50-50 με Γκερέρο

Σε ότι αφορά την θέση του σέντερ φορ, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε με τους βασικούς τον Αχμέντ Χασάν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Αιγύπτιος θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, καθώς πολλές πιθανότητες έχει και ο Γκερέρο. Οι πληροφορίες για την ακρίβεια αναφέρουν πως αυτή την στιγμή Χασάν και Γκερέρο έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Όλα ανοιχτά για εξτρέμ – Δοκίμασε και Μασούρα

Πάμε όμως να δούμε και τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ένα άκρο της επίθεσης, θεωρώντας δεδομένο πως στην μία πλευρά θα είναι ο Ποντένσε. Για το άλλο «φτερό» τους δοκίμασε όλους ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στην προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη. Και Χριστοδουλόπουλο και Ντίας αλλά και τον Γιώργο Μασούρα. Ο νεαρός άσος έχει δείξει καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον προπονητή των πειραιωτών.

Με Σισέ – Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από την δοκιμή που έκανε στην σημερινή προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός. Αυτό σημαίνει πως Σισέ και Βούκοβιτς θα είναι στο βασικό σχήμα των πειραιωτών και δεξί μπακ θα παίξει ο Τοροσίδης.

Είναι λοιπόν σίγουροι οι εννιά από τους έντεκα, δηλαδή Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε και είναι ανοιχτό το θέμα σέντερ φορ με Γκερέρο ή Χασάν και η μια θέση στα άκρα της επίθεσης με Λάζαρο, Ντίας και Μασούρα να είναι στα υπόψιν του Μαρτίνς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ