Η 11άδα του Ολυμπιακού με Ντιναμό και το βίντεο

Η 11άδα του Ολυμπιακού με Ντιναμό και το βίντεο

Ο Μαρτίνς «έδειξε» την 11άδα του αγώνα με την Ντιναμό, έχει στο... περίμενε τον Νάτχο λόγω Φορτούνη και εξήγησε τις... παγίδες που θέλουν να στήσουν στο Φάληρο οι Ουκρανοί.

Νίκη, με «καθαρό» σκορ, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους «32» του Europa League. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου. Το πρώτο της φάσης των «32» για τους Ερυθρόλευκους, που θέλουν να μην χρειαστεί να πάνε στο παγωμένο Κίεβο με μειονέκτημα ή με την τράπουλα μοιρασμένη στη μέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ήδη τι έχει στο μυαλό του. Εδειξε την 11άδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με την Ντιναμό. Εδειξε τι θέλει να κάνει. Εδειξε ότι η εικόνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον έχει επηρεάσει και τον έκανε να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές του σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα της 11άδας. Αλλαγές που θα αφορούν όλες τις γραμμές και σίγουρα τέσσερα πρόσωπα.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Μαρτίνς έδειξε ότι σκοπεύει να κάνει μία αλλαγή. Αντικαθιστώντας τον Λεονάρντο Κούτρη με τον Κώστα Τσιμίκα. Αντίθετα, αποφάσισε να εμπιστευτεί ξανά το δίδυμο των Βούκοβιτς, Σισέ, αλλά και τον Τοροσίδη. Θεωρώντας ότι κόντρα στην Ντιναμό θα δείξουν και το καλό τους πρόσωπο και θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Στη μεσαία γραμμή η «αλλαγή» είχε γίνει γνωστή από την… Κυριακή. Ο Μάντι Καμαρά θα πάρει τη θέση του Μπίμπαρς Νάτχο δίπλα στον Γκιγιέρμε, καθώς τα τρεξίματά του, το transitioning, η αθλητικότητά του και η σκληράδα του, είναι στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα. Όπως, άλλωστε, φάνηκε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι ο Νάτχο είναι 100% εκτός 11άδας. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπει τελικά στο αρχικό σχήμα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο, ούτε καν από τον… Μαρτίνς. Ο Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε συντηρητικά χθες και έδειξε ότι θα είναι απολύτως έτοιμος να μπει και να παίξει. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν συμβεί, εάν έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο που τον εμποδίσουν να ξεκινήσει, τότε ο Ισραηλινός θα τον αντικαταστήσει. Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν προκύπτει τέτοιο ζήτημα.

Κλείνοντας τα της 11άδας, τώρα, η τριάδα της επίθεσης θα έχει τις περισσότερες αλλαγές, καθώς δύο από τους τρεις που ξεκίνησαν στο ντέρμπι της Τούμπας θα μείνουν στον πάγκο. Ο λόγος για τους Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο, τους οποίους θα αντικαταστήσουν οι Ζιλ Ντίας και Χασάν, με τον Ποντένσε να είναι ο τρίτος της «παρέας».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η «ΠΡΟΣΟΧΗ»

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Ντιναμό, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ένα εκτενές βίντεο με φάσεις από τα παιχνίδια της ουκρανικής ομάδας στο Europa League, αλλά και από την εκτός έδρας ήττα (2-1) της ομάδας του Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς από τη Σαχτάρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Ντιναμό και εξήγησε αναλυτικά πώς πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά και στην εξαιρετική οργάνωση που έχει ως ομάδα.

Επίσης, ο Μαρτίνς, ζήτησε από τους παίκτες του να μην υπερεκτιμήσουν το γεγονός ότι η αντίπαλός τους έχει δύο μήνες να παίξει επίσημο παιχνίδι. Μάλιστα τους εξήγησε ότι αυτό μπορεί να είναι μεγάλη «παγίδα» εάν δεν προσέξουν και δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των Ουκρανών. Παρά τα φιλικά παιχνίδια τους που επίσης αναλύθηκαν από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ