Καρεμπέ: «Νίκη για να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Καρεμπέ: «Νίκη για να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για την αποψινή μάχη με την Ντιναμό Κιέβου.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του αποψινού μεγάλου παιχνιδιού με την Ντιναμό Κιέβου (19:55), για τους «32» του Europa League έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «16» της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Εχουμε μπροστά μας ένα μονοπάτι και ξέρουμε τι μας περιμένει. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας αυτό το διάστημα θα ήταν δύσκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε και να συνεχίζουμε να κερδίζουμε».

Αν αποτελεί οδηγό για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την Μίλαν: «Εχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στη φετινή σεζόν. Φυσικά ο αγώνας με την Μίλαν είναι σημείο αναφοράς στη φετινή μας πορεία. Εκτός από την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, παίξαμε πολύ καλά και στο παιχνίδι με την Μπέτις, αλλά και σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι μια διαφορετική βραδιά και θέλουμε να παίξουμε καλά για να προκριθούμε».

Για το ποιο σκορ θα ήθελε ενόψει της ρεβάνς: «Θέλουμε τη νίκη, με την οποία θα κάνουμε ένα βήμα για την πρόκρισή μας. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά σκορ, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ