Φορτούνης: «Είμαστε καλύτεροι και θα παίξουμε για την πρόκριση στην Ουκρανία»

Φορτούνης: «Είμαστε καλύτεροι και θα παίξουμε για την πρόκριση στην Ουκρανία»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχασε την πίστη του στην ομάδα παρά την ισοφάριση της Ντιναμό στο 90’ και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θα πάει για την εκτός έδρας πρόκριση.

Ο Κώστας Φορτούνης, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Τούμπας, αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου και μάλιστα έκανε την ασίστ στον Χασάν για το 1-0 των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι τελικά σε μια στιγμή αδυναμίας στην άμυνα δέχτηκαν στο 90’ το γκολ της ισοφάρισης (2-2) και τώρα πρέπει να παίξουν για τη νίκη στην Ουκρανία, γεγονός που καθόλου δεν φοβίζει τον Φορτούνη ο οποίος όπως δήλωσε, πιστεύει στην ποιότητα και την ανωτερότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού:

«Συνολικά ήταν μοιρασμένο το ματς. Καλύτεροι εμείς στο πρώτο μέρος, καλύτεροι εκείνοι στο δεύτερο. Μπορούσαμε να πάρουμε προβάδισμα, αλλά δεχτήκαμε γκολ στο 90’ . Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση εκτός έδρας.

Δεν ήταν σχέδιο του προπονητή να μείνουμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Μείναμε πιο πίσω για να βρούμε χώρους στην κόντρα. Ο αντίπαλος πήρε την κατοχή, αλλά ήταν ατυχία που σκόραρε στο τέλος. Η Ντιναμό είναι ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά. Έχουν καλούς παίκτες, που προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Σαν ομάδα και παίκτες είμαστε καλύτεροι και θα πάμε για την πρόκριση στην Ουκρανία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ