Ο Χασάν πάει φουριόζος στο Κίεβο

Ο Χασάν πάει φουριόζος στο Κίεβο

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που ήταν στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού κι έχει βοηθήσει τους ερυθρόλευκους και στις τρεις διοργανώσεις

Ο Αχμέντ Χασάν κατάφερε να βρει δίχτυα στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων  με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ της ομάδας του λιμανιού βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι αυτό άλλωστε φαίνεται από τα γκολ που έχει πετύχει στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και στις τρεις διοργανώσεις.

Είναι λοιπόν σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Χασάν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων κι αυτό είναι φυσικά ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο για τους πειραιώτες και τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης με την ρεβάνς κόντρα στη Ντινάμο.

Ο Χασάν βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και σκόραρε στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία. Σημείωσε επίσης το πρώτο γκολ με τη Ντινάμο Κιέβου στο Καραϊσκάκη και όπως προαναφέραμε το τρίτο γκολ κόντρα στους κιτρινόμαυρους. Τέσσερα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια που ο Αιγύπτιος στράικερ ήταν στο βασικό σχήμα των πειραιωτών.

Ο διεθνής σέντερ φορ του Ολυμπιακού δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την προσπάθεια των πειραιωτών να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Χασάν βρίσκει δίχτυα και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού ποντάρει πολλά στον Αιγύπτιο σέντερ φορ για την μεγάλη ρεβάνς με τη Ντινάμο για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο 25χρονος στράικερ είναι σε καλό «φεγγάρι» και αισιοδοξεί πως θα βρει δίχτυα και στα επόμενα παιχνίδια, τονίζοντας πως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εικόνα και την αποτελεσματικότητα του Αιγύπτιου σέντερ φορ στα τελευταία παιχνίδια και ο διεθνής στράικερ θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και στον αγώνα της Πέμπτης επί ουκρανικού εδάφους.

Το ζητούμενο λοιπόν για τους ερυθρόλευκους είναι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ο Χασάν καθώς ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα στην μεγάλη αναμέτρηση του Κιέβου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γίνεται φυσικά εύκολα αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Χασάν στη ρεβάνς με τη Ντινάμο και ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ποντάρει πολλά στον διεθνή επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ