Η αποστολή του Ολυμπιακού – Χωρίς Ομάρ που ένιωσε ενοχλήσεις

Η αποστολή του Ολυμπιακού – Χωρίς Ομάρ που ένιωσε ενοχλήσεις

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρόλευκων για το ματς με τη Ντινάμο. Έμεινε εκτός ο Ελαμπντελαουί που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην σημερινή προπόνηση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης τη Ντινάμο Κιέβου στο Ολιμπίνσκι και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την αποστολή της ομάδας του για την μεγάλη αναμέτρηση στην Ουκρανία. Το πρόβλημα για τους πειραιώτες είναι πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε τελικά εκτός αποστολής καθώς ο Νορβηγός αμυντικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη.

Ο Νορβηγός μπακ της ομάδας του λιμανιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο Ομάρ δεν θα ήταν σε θέση να παίξει κι έτσι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην ταξιδέψει ο διεθνής μπακ στο Κίεβο. Αυτό σημαίνει πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι στην βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων στην αυριανή αναμέτρηση με τη Ντινάμο.

Τα νέα με τον Ομάρ δεν ήταν καλά αλλά τουλάχιστον ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ντίας να δηλώνει ετοιμοπόλεμος για τον μεγάλο αγώνα και ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού.

 

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1098190307651407872

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ