Φορτούνης: «Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα και σε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Φορτούνης: «Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα και σε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης δεν έκρυψε την πίστη του στην ομάδα και την πρόκριση, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21/2) ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο Κώστας Φορτούνης ως αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου των ερυθρόλευκων ενόψει της ρεβάνς του 2-2 του Γ. Καραϊσκάκης για τους 32 του Europa League. Ο 27χρονος άσσος των ερυθρόλευκων που είναι καλά και έτοιμος να ηγηθεί στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση, έδειξε σίγουρος και με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φορτούνη στη συνέντευξη Τύπου:

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται και ο Ολυμπιακός από μία εμφατική νίκη με την ΑΕΚ. Τι διαφορετικό πρέπει να δείξετε σε σύγκριση με το πρώτο ματς για να φύγετε με την πρόκριση;«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ο αντίπαλος πήρε μέτρα χωρίς να το θέλουμε. Είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεσε. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στην πρώτη του τοποθέτηση.

Θα παίξετε και για τον Λάζαρο αύριο; «Θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Ήδη του το έχουμε πει. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και για τον Λάζαρο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και βοηθούσε πολύ τον ομάδα και τον σύλλογο. Αν έρθει η νίκη και η πρόκριση, θα είναι αφιερωμένες σε εκείνον».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού και διάκρισής του στη συνέχεια του Europa League δήλωσε: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση από τον όμιλο. Ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος, από τον οποίο ωστόσο προκριθήκαμε. Τώρα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Μας αρέσει να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Έχουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ