Ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες του Ολιμπίνσκι (pics)

Ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες του Ολιμπίνσκι (pics)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Ολιμπίνσκι και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου.

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη που δίνουν στο Ολιμπίνσκι απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου στέκονται εκατοντάδες οπαδοί των Πειραιωτών.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν ταξιδέψει από την Ελλάδα και τις γύρω περιοχές στο Κιέβο και στέκονται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Το κρύο στην ουκρανική πρωτεύουσα είναι τσουχτερό, ωστόσο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σταματούν ούτε λεπτό να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν με τη βροντερή φωνή τους να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League.

Σε αυτή τη μάχη με την ουκρανική ομάδα έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες οπαδούς τους, οι οποίοι με την παρουσία τους στο Ολιμπίνσκι αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά την αγάπη και τη στήριξή τους.

Δείτε φωτογραφίες από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ