Μασούρας: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν το αποδείξαμε»

Μασούρας: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν το αποδείξαμε»

Ο Γιώργος Μασούρας σχολίασε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, τονίζοντας ότι οι Ουκρανοί δεν ήταν καλύτεροι, αλλά οι Πειραιώτες δεν απέδειξαν την ανωτερότητά τους.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Ουκρανία από την Ντιναμό Κιέβου (1-0) και μετά και το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Έλληνας εξτρέμ σε δηλώσεις του μετά το δεύτερο ματς τόνισε πως παρότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι δεν το απέδειξαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Όταν χάνεται μια πρόκριση, πολλοί παράγοντες συντελούν. Δεν έχουμε προλάβει να αναλύσουμε τα λάθη μας. Αποκλειστήκαμε από έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος από μας, βέβαια αυτό δεν το αποδείξαμε, οπότε δεν έχει ουσία αφού χάσαμε να το λέμε. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν κατορθώσαμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό μας κόστισε. Προσπαθήσαμε πολύ, δεν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα και να πάρουμε το Κύπελλο, δεν μένει κάτι άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ