Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου στους «16» του Europa League

Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου στους «16» του Europa League

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τη φάση των «16» του Europa League χωρίς τη μεγάλη αναμέτρηση. Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Άιντραχτ με την Ίντερ, με την Τσέλσι κληρώθηκε η Ντιναμό Κιέβου που απέκλεισε τον Ολυμπιακό.

Με την Τσέλσι κληρώθηκε η Ντιναμό Κιέβου που απέκλεισε από τη συνέχεια του Europa League τον Ολυμπιακό. Οι Ουκρανοί θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ ήταν και η μοναδική ομάδα που είχε περιορισμό, καθώς δεν μπορούσε να κληρωθεί με τις Ζενίτ και Κρασνοντάρ.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «16» δεν βγήκε κάποια σπουδαία αναμέτρηση, με το παινίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Ίντερ να ξεχωρίζει.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη απέναντι στην Σλάβια Πράγας, ενώ η Νάπολι κληρώθηκε με τη Σάλτσμπουργκ, η Άρσεναλ με τη Ρεν, που απέκλεισε την Μπέτις και η Μπενφίκα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένοι για τις 7 Μαρτίου και οι ρεβάνς θα γίνουν μια εβδομάδα αργότερα, στις 14 Μαρτίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Μπακού στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»: 

Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ίντερ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπενφίκα
Νάπολι – Σάλτσμπουργκ
Βαλένθια – Κράσνονταρ
Σεβίλλη – Σλάβια Πράγας
Άρσεναλ – Ρεν
Ζενίτ – Βιγιαρεάλ

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1098921255519088641

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ